top of page
_reallygreatsite(2).jpg

HVORFOR INVESTERE  I FOTO- ELLER FILM MARKEDSFØRING ?

Hva koster det ?

Prisen for video og fototjenester vil variere veldig, og vil blant annet være avhengig av videolengde, antall foto, størrelse på bedrift og synlighet og hvorvidt det skal brukes drone og andre faktorer.

Det er derfor ikke mulig å gi et fasitsvar på pris, da dette kan variere veldig fra prosjekt til prosjekt. Så ikke være redd for å ta kontakt så finner man fort ut mye ved en rask prat.

 

Det som imidlertid er sikkert, er at jeg kan hjelpe bedrifter med både små og store budsjetter.

Sammen finner vi en løsning som er tilpasset din bedrifts budsjett.

Hvordan kan foto og video
løfte din bedrift ?

Enhver bedrift vil dra stor nytte av å ha innhold som appellerer til målgruppen sin. Tidene forandres og markedsføring skjer i stor grad visuelt på sosiale medier. Og kunder ønsker å få innsyn i bedrifter til daglig før de tar et valg om å bruke den bedriften.

Om siden din kun består av tekst kan siden fort bli kjedelig og ikke skille seg ut.

La oss heller ikke glemme at videoinnhold og bilder er bra med tanke på SEO. Google er for eksempel veldig glad i nettsider med videoinnhold, noe som kan bidra til at siden din blir mer synlig i søkemotoren. Nettsiden vises da gjerne høyere opp i søketreffene.


Sosiale medier har høy brukerandel og bruksfrekvens. Disse plattformene utvikler seg i rekordtid og tilbyr stadig nye, spennende muligheter for annonsører. Aldri før har det vært enklere å plassere sitt innhold i riktig kontekst for å vekke interessen til målgruppen. De ulike sosiale kanalene innehar store mengder informasjon om sine brukere, og kan lettere enn noensinne predikere deres atferd. Med annonsering i sosiale medier vil du kunne jobbe for å kapre en enda større andel av markedet, samtidig som du pleier eksisterende kundeforhold kontinuerlig.
 

Startpriser

Startpris for fotografering

Prisen for oppmøte halvdag er 4.550,- eks.moms

Prisen for oppmøte heldag er 8.990,- eks,moms.

Pris per bilde/ansatt på 590kr per ansatt.

Eventuelle lisenser.

Start pris på video

Oppmøte halvdag er 5.550,- eks.moms

Oppmøte heldag er 9.570,- eks.moms

Tilleggspris er lengden på videoen og formål.

Dette er kun startpriser,  totalsum vil variere ettersom hva slags tjeneste dere har behov for.

Ta kontakt om du er usikker.

Skal du velge foto, film eller begge deler?

Enten bedriften din vil oppnå økt synlighet, nå ut med et budskap eller informere, kan både foto og film være nyttige redskaper.

Men hva bør du egentlig velge? Svaret er at dette ofte er helt avhengig av både målsetning, bransje og produkt.

 

Noen ganger er foto det mest naturlige, mens andre ganger er det nødvendig med en video for å fremme budskapet.  Og noen vil dra nytte av begge deler.

Ulike bedrifter har ofte veldig ulike behov når det kommer til foto og film. Noen ønsker en liten reklamefilm som kan deles på sosiale medier.  En nettbutikk har kanskje først og fremst behov for gode produktbilder, mens en som driver med coaching kanskje ønsker å dele videoer med intervju av fornøyde kunder. Uansett hvilken bransje selskapet ditt befinner seg i, kan foto og video være aktuelt.

bottom of page