top of page
Auksjonen del 2-19.jpg

Alt du trenger for visuell kommunikasjon

alex-4_edited.jpg

alexandra

Jeg er utdannet fotograf og videograf, og har holdt på med foto og video i over 13 år.  Jeg mener utdanning er bare et pluss så lenge man har lidenskapen.

Og legger du til erfaringen og kompetansen  jeg sitter med, pluss en stor dose engasjement, kreativitet og pulserende lidenskap for kreative løsninger for å få bedriften din til å skinne, så har jeg det du trenger.

Ta kontakt i dag og la oss sette i gang med en plan.

Auksjonen del 2-49.jpg

FOTO

Mangler du bilder på websiden din? Er de utdatert eller av dårlig kvalitet? Da er det stor sannsynlighet for at kunden kan gå videre til konkurrenten din, bedriften kan oppleves som lite engasjert og fremoverlent.

Jeg hjelper deg med portrett av ansatte, produktfoto, teambuilding, events og mye mer.

VIDEO


Video virker! Video er det mest attraktive for SEO - Google, for å bli oppdaget i algoritmen. Som deretter skaper trafikk til din hjemmeside!

Video kan blant annet brukes til å bygge merkevare, presentere produkter/ansatte/bedr
iften, forbedre salg og generelt skape mer vekst!
 

Men ikke nok med det. Dine ansatte vil styrkes av å ha en video av teamet, skaper stolthet, samhørighet som igjen skaper bedre arbeidsmiljø.

Nettside

Skal du drive en bedrift og selge noe, om det er tjenester eller produkter, så må du ha en nettside.

" Alexandra har kunnskap og kompetanse innen utvikling av hjemmesider.  Hun lytter til ønsker og kommer med forslag til forbedringer. Hun er rask og effektiv, og hjemmesiden var oppe innen 1 uke.

Vi er strålende fornøyde med vår nye hjemmeside"

Espen Ødegård - Ødegårds Renhold & Service

Auksjonen.no

Auksjonen.no er strålende fornøyd med godt gjennomført foto og videooppdrag sammen med Alexandra. :D Vi fikk levert mye bra materiale, som vi nå skal bruke for å synliggjøre bedriften vår på de ulike plattformene. Tusen takk - vi kommer til å bruke Alexandra igjen!
- Auksjonen.no

bottom of page